Dans

IMG_0028.JPG

Sommaruppehåll!

Vi tackar alla fina lärare som har hållit i klasser hos oss under terminen och återkommer efter sommaren med ett nytt schema.


Africando (Västafrikansk dans) med Patricia Ponte de Jesus

Onsdagar 17:15-18:15, den 17 jan – 13 juni

Nyskapande västafrikansk dans som inspirerar och motiverar till en djupare kroppsmedvetenhet och till att hitta sitt eget uttryck. Genom dans och musik hittar vi den inre kraften och på så vis finner närvaro i samarbete mellan kropp och själ. Dansklasserna är upplagda på ett pedagogiskt och genomtänkt sätt så att även den som aldrig har dansat västafrikanskt förut kan hänga med. I Africando blandas olika traditionella rytmer från exempelvis Senegal, Guinea och Elfenbenskusten. Klassen är intensiv med massor av glädje och kraft som dansas till gungig och kryddig musik. Allt detta gör den till en effektiv, rolig, inspirerande och motiverande träningsform.

Pris: bokning eller drop-in enstaka klass 150 kr, klippkort 10 ggr 1200 kr, klippkort 5 ggr 650 kr. Klippkort gäller den termin det köpts.
Betalning kontant på plats eller Swish till nummer 1232261618 eller Bg 5211-8429. Ange 'Africando' på betalningen.

Besök gärna Africandos facebooksida.
Kontaktinfo: patricia@jarnadansyoga.se


Groove med Mariama Camara

Torsdagar 18:15-19:15, den 18 jan – 14 juni

Groove är en dansform som handlar om att ge dig som deltagare utrymme att vara helt autentisk och komma kontakt med ditt inre. Du kommer samman med de andra på dansgolvet genom en rytm eller en enkel rörelse för att sedan inspireras att utforska din egen obegränsade potential av rörelser, uttryck och stil. Inom Groove så kan du inte dansa fel utan du ska röra dig på ditt eget unika sätt! Musikstilarna under ett pass är oändliga och kan variera mellan alltifrån afrikanskt, till funk eller rock och i blandningen finns både upptempo låtar som får svetten att spruta och mer lugna melodier som låter fokus gå inåt. Groove är en superkul dansform för alla! Man behöver ingen dansvana eller vara duktig på koreografi och den är helt fri från prestation. Välkommen att skaka loss!

Klasserna är fristående från varandra. Det går bra att komma varje vecka eller att ta en klass då och då.

Pris: bokning eller drop-in enstaka klass 150 kr, klippkort 10 ggr 1200 kr, klippkort 5 ggr 650 kr. Klippkort gäller den termin det köpts.
Betalning kontant eller Swish till nummer 1232261618 eller till Bg 5211-8429. Ange 'Groove' på betalningen.

Kontaktinfo: mariama@jarnadansyoga.se