Sommaruppehåll!

Vi tackar alla fina lärare och deltagare för en fantastisk termin. Under sommaren har vi inga regelbundna klasser men bjuder in till en och annan workshop och klass. Det finns också möjlighet att få massage av någon av våra duktiga massörer. Den 25/8 är det öppet hus och då drar höstterminen igång igen. Tills dess önskar vi en skön sommar!


Kom in i vår oas, skaka loss, hitta frid, möt en vän, drick en kopp te ...

Utöver en massa spännande workshops i allt från Djembe till Skrattyoga erbjuder vi regelbundna klasser i dansformerna Groove, Västafrikansk och Babysalsa, samt i yogaformerna Yin, Hatha, Kundalini, Vinyasa, Ashtanga, Mamma/Baby och Gravidyoga. Det går fint att droppa in eller boka plats. Och stanna gärna på en kopp te efteråt. Varmt välkomna!


IMG_2627.JPG

Vårt massagerum är nu klart!

Är du kroppsterapeut av något slag och letar lokal? Välkommen att hyra in dig hos oss på Järna Dans & Yoga beläget lokalt på Storgatan 11 mitt i Järna.
Kontakta Mariama, Marie eller Patricia på info@jarnadansyoga.se


Hyraindig.jpg

Vi samarbetar med organisationen Campfire Stories, som drivs av filmaren Mattias Olsson, som hjälper oss producera filmer för vår marknadsföring. Campfire Stories är en plattform för film som vill påverka samtiden i en positiv riktning. Klicka gärna på loggan här till vänster för att besöka hemsidan.