Back to All Events

Dans genom fem element med Anna Fyrörn

human-movement-3205829_1920.jpg

FEM ELEMENTENS MEDICINDANS - EXTATISKT, FRIGÖRANDE, LÄKANDE RÖRELSEMEDITATION - Tänk dig ett liv som känns fritt och i flöde. Men känslorna, tankarna, idéerna och energierna som sitter fast i kroppen separera oss från friheten. Vi kan prata om det som håller oss tillbaka, tänka på det, trycka bort det, men det enklaste är att låta kroppen lösa det. För om du tänker och prata mer om allt du känner, så kommer spänningarna helt enkelt inte försvinna. Du behöver går dit de bor för att släppa ut dem. Kom och dansa igenom de fem elementen i medicinhjulet: vatten - flöde, jord - struktur, eld - kaos, luft - lätthet, eter - rymden. Musiken och stillheten guidar dig igenom din kropp och krafterna, helt tillåtande till just dig att bara vara du och din kropp. Du bestämmer att följer kroppens intelligens som förlöser destruktiva energier - i din takt, i kroppens dialog med rytmerna. Jag, Yaku aka Anna Fyrörn håller tillåtande space sedan 2012. Jag är en passionerad dansare i snart 20 år. Här delar jag visdomen i dansens läkande kraft med andra som vill dansa deras medicin, sin bön eller bara svettas ut allt som håller de tillbaka från att leva i flödet.

VI MÖTS LÖRDAGAR NOV-10, NOV-25 (OBS SÖNDAG), DEC-08, DEC-22 KL 9.30-11.30 PRIS: 150KR per gång Du kan komma en gång eller flera. Bortsett från öppnings- och avslutningscirklarna är dessa sessioner UTAN instruktioner/inspiration utöver själva musiken/stillheten. Detta öppnar möjligheten att sjunka djupt i den befriande, extatiska eller helande upplevelsen som denna meditation erbjuder. Vissa allmänna instruktioner är: * kom i bekväma kläder * Ta med dig vatten - re-hydrera * Du kan dansa med en partner, om han/hon samtycker * Försök att inte röra en annan för att tillåta fullständigt uttryck av kroppen och undvika att skada en annan (till och med ovilligt) * Stanna hela tiden för att din kropp ska kunna slutföra resan * Om du behöver det, se till att nå ut för emotionellt stöd efter sessionen. Efter varje session kommer du att uppleva djupare kontakt med dig själv och dansen fortsätter bära dig genom dagarna. DU kommer att uppleva mer och mer frihet och glädje i alla dina rörelse även i vardagen.

Earlier Event: November 9
Gravidyoga med Jeanette Challis
Later Event: November 10
Dreamweaver med Vigyan