Back to All Events

Dans genom fem element med Anna Fyrörn

human-movement-3205829_1920.jpg

Välkomna att dansa en rytmvåg genom de fem elementen i medicinhjulet: vatten - flöde, jord - struktur, eld - kaos, luft - lätthet och eter - rymden.

Kom och organisera elementen inom dig genom dans. Följ kroppens intelligens snarare än sinnets. Välkommen till en rörelsesmeditation för hela varelsen. Bortsett från öppnings- och stängningscirklarna är dessa sessioner UTAN instruktioner / inspiration utöver själva musiken/stillheten. Detta öppnar möjligheten att sjunka djupt i den befriande, extatiska eller helande upplevelsen som denna meditation erbjuder.

*Kom i bekväma kläder* Ta med dig vatten* Du kan dansa med en partner, om hen samtycker* Försök att inte röra en annan för att tillåta fullständigt uttryck av kroppen och undvika att skada en annan (till och med ovilligt)* Idealiskt kan du stanna för hela uppsättningen för att din kropp ska kunna slutföra resan* Om du behöver det, se till att nå ut för emotionellt stöd efter sessionen.

Jag, Yaku, som håller dessa sessionen, är en passionerad dansare. Jag tar tillfället att hålla ett utrymme för mig själv och andra som vill dansa sin medicin, sin bön eller bara svettas ut allt.