Back to All Events

Sing your heart open! med Hanna Wretmark

44768115_2272861886281081_4333657877525823488_n.jpg

Vi värmer våra hjärtan i höstmörkret med röstövningar, intuitiv sång och mantrasång! Uppvärmning av kroppen ingår och ett kortare gongbad. En kväll i hjärtvibrationens tecken! Ingen sångvana krävs. Vi sjunger mantran ur Kundaliniyogatraditionen och andra medicinsånger och öppnar våra hjärtchakran för att kunna vara mer närvarande i nuet och i vårt möte med varandra. Varmt välkommen precis som du är! ❤️

Investering: 350 kr som swishas till 0731542425

Hanna Wretmark heter jag som leder kvällen och jag är en internationellt certifierad Kundaliniyogalärare och gong master. Jag hämtar inspiration från Vedanta, tantra, taoism och olika schamanistiska praktiker. För mig finns det många vägar som leder till förkroppsligandet av Oneness, den inom oss alla vilande vetskapen att vi alla är ett. Att hela universum är ett. För mig räcker det inte att veta det, jag vill också känna det och leva det i mitt vardagliga liv. För mig innebär det att ha ett öppet system och att välja att agera från ett öppet hjärta. Därför ägnar jag min tid åt att utforska praktiker som kan låta mig smälta in i denna förkroppsligade vetskap, för att sedan kunna dela de vidare.

På Järna Dans och Yoga har jag längre workshops där vi tillsammans utforskar genom våra kroppar och sinnen, med andning, rörelse och ljud. Kroppen bär på all vetskap vi behöver, när vi låter den slappna av på ett djupt plan. Dans, skakningar, meditation, mantrasång och gong är ingredienser jag gärna använder. Varmt välkommen att utforska dig själv med alla dina sinnen!