Back to All Events

Gravidyoga med Jeanette Challis

gravidyoga.png

Ge dig tid för egen träning och stanna upp och lyssna inåt till det nya livet som växer i dig. Ta hand om dig själv, så stärks både kropp och själ. Yogan jobbar både fysiskt, emotionellt och själsligt. Övningar som gör din kropp smidig, stark och avslappnad. Närvaron ökar, oron minskar och tilliten stärks till din egen förmåga att klara av förlossningen. Du kommer i kontakt med din inre kärna och den kreativa kraften.

På gravidyogan lär du dig att andas djupa andetag och att vara i ditt andetag oavsett vad som händer. Då slappnar kroppen av och lugn och ro-hormonet, som även är det värkstimulerande hormonet, frigörs. Upplevelsen av smärta minskar och känslan av inre trygghet ökar och hjälper dig att slappna av ytterligare. Andning och avslappning samverkar i en magisk dans.

Gravidyogan är en fantastisk förberedelse inför förlossningen då den ger dig ett lugn och tillit till att bli förälder med det ansvar det innebär.

Gravidyoga kan man träna från v.12 ända fram till förlossningen.

Kursdatum: 9/11-14/12 2018, fredagar 18.30.19.30, uppehåll 23/11
Totalt 5 gånger
Kurspris: 636 kr, ej drop in

Kontakt och anmälan: yoga@jeanettechallis.se
Bankgiro: 5140-9241, märk med ditt namn och GY Järna.

Earlier Event: November 8
Groove med Mariama Camara
Later Event: November 10
Dans genom fem element med Anna Fyrörn