Back to All Events

Softening into the soul - en Kundaliniyogaworkshop med Hanna Wretmark

47071644_2294782334089036_5825555252153155584_n.jpg

Genom alla livets skiftningar finns själen med oss. Hur kan vi komma i samklang med denna vår djupaste essens? Vi gör ett mjukt och inkännande kundaliniyogapass, mediterar och avslutar kvällen med ett 45 minuter långt gongbad. En återställare för ditt nervsystem som motsvarar flera timmars sömn i återhämtning, och som hjälper dig att koppla med ditt högre jag. Varmt välkommen! ❤️

Investering: 350 kr som swishas till 0731542425
Anmälan till Hanna Wretmark på messenger eller 0731542425

Hanna Wretmark heter jag som leder kvällen och jag är en internationellt certifierad Kundaliniyogalärare och gong master. Jag hämtar inspiration från Vedanta, tantra, taoism och olika schamanistiska praktiker. För mig finns det många vägar som leder till förkroppsligandet av oneness, den inom oss alla vilande vetskapen att vi alla är ett. Att hela universum är ett. För mig räcker det inte att veta det, jag vill också känna det och leva det i mitt vardagliga liv. För mig innebär det att ha ett öppet system och att välja att agera från ett öppet hjärta. Därför ägnar jag min tid åt att utforska praktiker som kan låta mig smälta in i denna förkroppsligade vetskap, för att sedan kunna dela de vidare.

På Järna Dans och Yoga har jag längre workshops där vi tillsammans utforskar genom våra kroppar och sinnen, med andning, rörelse och ljud. Kroppen bär på all vetskap vi behöver, när vi låter den slappna av på ett djupt plan. Dans, skakningar, meditation, mantrasång och gong är ingredienser jag gärna använder. Varmt välkommen att utforska dig själv med alla dina sinnen!