Back to All Events

Qi Gong med Ingrid Cheng

IMG_4619.jpg

Det finns tusentals olika former av qigong med olika inriktningar. Jag lär ut Zhineng qigong (ungefärlig ‘visdoms qigong’), en modern qigong form med stor renommé i Kina för sin effektivitet. 

I den här workshopen går vi genom nyckelövningarna i nivå 1, ’Lyft Upp Qi, För Ned Qi’ och ‘Tre Centers Föreningen’, tillsammans med en gnutta bakgrund och teori! Syftet är att, genom att ‘prova på’,  få en överblick av vad Zhineng qigong är för nåt, och hur ZQ kan bidra till ökad livsenergi, inre lugn och en starkare, friskare kropp.  

Övningarna är mestadels långsamma och mjuka, men samtidigt förvånansvärt starka. Bär gärna mjuka och följsamma kläder och var varm om fötterna med tex inneskor eller strumpor som inte halkar.

Workshopen kommer att hållas vid fyra tillfällen under hösten; 19/9, 3/10, 7/11 & 21/11

 

Pris: 200 kr per gång vid föranmälan. Drop-in: 220 kr. Paketpris: 700 kr för samtliga tillfällen vid anmälan innan 17 sept.

Anmälan är bindande, och din plats är först säkrad när du betalt klassavgiften. Betalning till PlusGiro 159 59 55-4 eller Swish till 0706 370 906. Ange ditt namn och ‘qigong’ på betalningen.

Läs gärna mer om Zhineng qigong på  www.chengqi.se

Kontakt: info@chengqi.se