Back to All Events

Terapeutisk Hathayoga med Petra Kalla

IMG_1878.jpg

Måndagar kl 17:00-18:30
12 tillfällen, start 10/9, uppehåll 29/10, avslut 3/12
Anmäl till info@sacredspine.se
Pris: 2040 kr. Betalning innan kursstart till BG: 88 273 458, märkt med ditt namn.

Vi kommer att fortsätta fördjupa oss i yogans helhet; andningsövningar för avslappning och vitalitet, meditation för medveten närvaro, intention och mantra för sund inre attityd, rörelse för en stark och bekväm kropp. 

Yoga med hjärtat i kroppens läkande kraft. Genom ett tryggt ramverk av traditionell hatha yoga, andning, meditation och mantra skapas ett stabilt fundament. Kursen rymmer yogan som helhet, från praktik till livsfilosofi. Varje klass utgår ifrån utvalda fokusområden, övningarna utvecklas över tid med syftet är att främja djupinlärning så att yogan blir din egna. Sekvensen stärker bl.a. rygg och core, lindrar nack-skulderspänning, huvudvärk och ger konkreta verktyg för att hantera inre stress. Petra har som stor vana att anpassa övningarna efter dina behov. Välkommen erfarna yogis som vill inspireras att leva sin yoga men även du som känner dig skör, stressad, svag, stel eller inte vågat yoga innan. Vi när en ödmjuk förhoppning att yogan kan inspirera till en tillåtande inre attityd, medkänsla & sann hälsa.

KURSPLAN

Terminen delas upp i teman, som fördjupas över 3-4 veckor:
·      En god hållning: stabilitet inifrån
·      Ett starkt immunförsvar
·      Att smälta intryck: främja god matsmältning och känslohantering
·      Yoga för rygghälsa

Petra Kalla är IAYT-certifierad yogaterapeut och leg. fysioterapeut med inriktning mot mental hälsa.

Earlier Event: October 22
Hathayoga lunchklass med Rachel Miller
Later Event: October 22
Ashtanga med Karin Aresund