Back to All Events

Feldenkreis med Marianne K Fors

feldenkrais.jpg

FELDENKRAIS   Medvetenhet Genom Rörelse

Genom mjuka rörelser och riktad uppmärksamhet lär du att röra dig och fungera lättare och smidigare, med mindre ansträngning, spänningar eller smärta. Feldenkraismetoden hjälper att utveckla motoriska färdigheter som t.ex. balans och koordination, att uppnå ökad självständighet och förmåga till närvaro. Fokus är alltid hela människan. I grupplektionerna blir du guidad genom rörelsesekvenser i olika teman. Inlärningen sker i lugnt tempo, ofta liggande på golvet, ibland sittande eller ståendes. Rörelsesekvenserna varierar i svårighetsgrad, men utforskas på ett varsamt och lekfullt sätt, vilket ger dig full möjlighet att lära i takt med dig själv. Åldern eller formen är inte viktig, ditt befintliga tillstånd är alltid utgångsläget!

Varma och bekväma kläder behövs.

Tisdagar 08:45 -09:45 Start 11 september

Pris: 960,- för 8 ggr. Pens: 800,-
Drop in: 140,-

Earlier Event: September 24
Ashtanga med Karin Aresund
Later Event: September 25
Yin yoga med Rachel Miller