Back to All Events

Förstå och bli vän med ditt nervsystem - med Lotta Kasche

Skärmavbild 2018-08-27 kl. 19.25.50.png

Förstå och bli vän med ditt nervsystem, del 1.

Ditt nervsystem styr allt – dina celler, ditt blodtryck, ditt immunförsvar, dina hormoner, din matsmältning, dina muskler, dina intressen och din hjärna – faktiskt allt! Därför har vi mycket att vinna på att ta väl hand om nervsystemet. För att kunna göra detta behöver vi först och främst förstå det, vilket du kommer att få lära dig samtidigt som vi provar att använda denna kunskap.

Min kunskap kommer från metoden Somatic Experiencing och annan neurobiologisk forskning samt från de 100-tals människor som deltagit i grupper jag lett för att hjälpa människor komma ur utmattning, oro, depression, missbruk, fysisk smärta, fibromyalgi, ME, cancer rehab eller lägen av jämförelse och förtvivlan, känna sig liten eller obetydlig. Kursen blandar teori med övningar som hjälper ditt nervsystem att komma tillbaka till att mer och mer spontant leda dig till ett liv i balans. Detta är en pedagogisk kurs som kan ha terapeutiskt resultat. Andra kurser jag ger är mer direkt terapeutiska. 

Kursen passar de flesta, du kan komma för att ämnet intresserar dig privat eller för att du vill veta mer av professionellt intresse. Eller för att du gått kurs hos mig förut och vill fortsätta träna och inspireras.

Boka kursen genom att sms:a mig  0702798600 Lämna ditt namn och gärna mailadress.

Du kan läsa mer om mig på min hemsida www.lottakasche.se
Kontakt: lotta@lottakasche.se

Kursen hålls den 4 Sep  - 30 okt  (8 ggr) med upphåll den 25/9.
Tisdagar kl 18:30 - 20:00 

Pris : 2500 kr

Earlier Event: September 4
Yin yoga med Rachel Miller
Later Event: September 5
Vinyasa lunchklass med Leona Renee Ross