Back to All Events

Bli vän med ditt nervsystem - med Lotta Kasche

Skärmavbild 2018-08-27 kl. 19.25.50.png

Ditt nervsystem styr allt – dina celler, ditt blodtryck, ditt immunförsvar, dina hormoner, din matsmältning, dina muskler, dina intressen och din hjärna – faktiskt allt! Därför har vi mycket att vinna på att ta väl hand om nervsystemet. För att kunna göra detta behöver vi först och främst förstå det, vilket du kommer att få lära dig samtidigt som vi provar att använda denna kunskap.

Jag ger teoretisk och upplevelsebaserad information som kan hjälpa till att läka autonoma nervsystem som fått skador pga av överbelastning, trauman eller utmattning.

Min kunskap kommer från metoden Somatic Experiencing och annan neurobiologisk forskning samt från de 100-tals människor som deltagit i grupper jag lett för att hjälpa människor komma ur utmattning, oro, depression, missbruk, fysisk smärta, fibromyalgi, ME, cancer rehab eller lägen av jämförelse och förtvivlan, känna sig liten eller obetydlig. Kursen blandar teori med övningar som hjälper ditt nervsystem att komma tillbaka till att mer och mer spontant leda dig till ett liv i balans. Detta är en pedagogisk kurs som kan ha terapeutiskt resultat. Andra kurser jag ger är mer direkt terapeutiska. 

Det går bra att komma enstaka gånger tisdagar i september och oktober. Inställt den 25/9 men välkommen 2/10, 9/10, 16/10, 23/10.

Du kan läsa mer om mig på min hemsida www.lottakasche.se
Kontakt: lotta@lottakasche.se

Pris 100 kr/gång

Earlier Event: October 2
Yin yoga med Rachel Miller