Back to All Events

Meditativ ljudresa med Petronella Sjöö

klangskål2.jpg

Kvällen är en inbjudan i att både få dela din fria röst i samskapande med andra och att i vila få öppna för kristallskålarnas helande vibrationer och intuitiv sång. Kvällen inleds med en guidad in-landning i oss själva. Sedan övergår vi till olika röstlekar och övningar där vi kravlöst kommer in i stundens musik. Det är genom lyssnade, tillåtande och lekfullhet som vi öppnar för vår rösts fria uttryck tillsammans med andra. Sedan urminnes tider har människan mötts i sång och dans för att hylla livet, be eller mötas i livets mest utmanande stunder. Denna klass vill öppna upp för att låta oss mötas i den kravlösa musiken igen. Som en lek, en bön, en stund att få bada i livets alla outgrundliga mirakel. Lyssna, känna och smaka på ursångens kraft! Efter vårt gemensamma sång-vävande får alla lägga sig ner och lyssna till det helande ljudet av kristallskålar och intuitiv sång.

Kl. 18-20 söndagar jämna veckor.
Investering: 150kr
Hjärtligt välkomna!

Earlier Event: October 5
Hathayoga lunchklass med Rachel Miller