Back to All Events

Extatisk Rörelsemeditation - De Fem Elementens Dans med Anna Fyrön

c3cfa994f6e58854b8f7bd32baff08ea.jpeg

Kom och dansa igenom de fem elementen i medicinhjulet: vatten - flöde, jord - struktur, eld - kaos, luft - lätthet, eter - rymd. Musiken och stillheten guidar dig igenom din kropp och själs kraft. Du följer kroppens intelligens som förlöser destruktiva energier - i din takt, i kroppens dialog med rytmerna.

Upplev en djupare kontakt med dig själv och låt dansen fortsätter bära dig genom dagarna. Du kan komma en gång eller flera. Bortsett från öppnings- och avslutningscirklarna är dessa sessioner utan instruktioner utöver själva musiken/stillheten. Detta öppnar möjligheten att sjunka djupt i den befriande, extatiska eller helande upplevelsen som denna meditation erbjuder.

Några allmänna instruktioner:
* kom i bekväma kläder och dansa gärna barfota
* Ta med dig vatten - re-hydrera
* Du kan dansa med en partner, om han/hon samtycker
* Tillåta varandra fullständigt uttryck av kroppen och undvika röra på andra.
* Om du behöver det, se till att nå ut för emotionellt stöd efter sessionen.

Workshopsfredagar
Den 8 och 29 mars, 3 maj och 7 juni
KL 17.00-19.00
Pris: 250 kr

OBS! Denna klass ingår inte i JDY-klippkortet.

Kontakt: Anna Fyrörn 070 8134480, mail: fyrorn@gmail.com