Back to All Events

Full moon celebration & Gong bath med Hanna Wretmark

moon.jpg

Vi firar fullmånen med intentioner för det nya månvarvet, dans, yoga och meditation, och avslutar kvällen i ett gongbad som kan vibrera in det nya du vill manifestera i ditt liv. Vi väcker Kundalini, vår kreativa medvetandepotential och låter den verka. Varmt välkommen att fylla på med nya härliga vibrationer!

Investering: 300 kr som swishas till 0731542425

Hanna Wretmark heter jag som leder kvällen och jag är en internationellt certifierad Kundaliniyogalärare och gong master. Jag hämtar inspiration från Vedanta, tantra, taoism och olika schamanistiska praktiker. För mig finns det många vägar som leder till förkroppsligandet av oneness, den inom oss alla vilande vetskapen att vi alla är ett. Att hela universum är ett. För mig räcker det inte att veta det, jag vill också känna det och leva det i mitt vardagliga liv. För mig innebär det att ha ett öppet system och att välja att agera från ett öppet hjärta. Därför ägnar jag min tid åt att utforska praktiker som kan låta mig smälta in i denna förkroppsligade vetskap, för att sedan kunna dela den vidare.

På Järna Dans och Yoga har jag längre workshops där vi tillsammans utforskar genom våra kroppar och sinnen, med andning, rörelse och ljud. Kroppen bär på all vetskap vi behöver, när vi låter den slappna av på ett djupt plan. Dans, skakningar, meditation, mantrasång och gong är ingredienser jag gärna använder. Varmt välkommen att utforska dig själv med alla dina sinnen!

Event på facebook: https://www.facebook.com/events/2266171650330382/

Kontakt: hanna.wretmark@gmail.com