Back to All Events

Terapeutisk Hathayoga med Petra Kalla

petra2018.jpeg

Yoga med hjärtat i kroppens läkande kraft. Genom ett tryggt ramverk av traditionell hathayoga, andning, meditation och mantra skapas ett stabilt fundament. Kursen rymmer yogan som helhet, från praktik till livsfilosofi. Varje klass utgår ifrån utvalda fokusområden, övningarna utvecklas över tid med syftet är att främja djupinlärning så att yogan blir din egna. Sekvensen stärker bl.a. rygg och core, lindrar nack-skulderspänning, huvudvärk och ger konkreta verktyg för att hantera inre stress. Petra har som stor vana att anpassa övningarna efter dina behov. Välkommen erfarna yogis som vill inspireras att leva sin yoga men även du som känner dig skör, stressad, svag, stel eller inte vågat yoga innan. Vi när en ödmjuk förhoppning att yogan kan inspirera till en tillåtande inre attityd, självmedkänsla & sann hälsa.

Kurs: 1/4 – 3/6, 10 tillfällen
Måndagar kl 16:30-17:30
Pris: 1500 kr
BOKA via mail till info@sacredspine.se
Betala till bankgiro 5272–3996
I meddelandefältet skriv deltagarnamn och vad bokningen gäller. Om detta inte ryms i meddelandefältet, skicka uppgifter via SMS till 073-058 29 29.

Drop in i mån av plats.

Earlier Event: April 29
Hatha Yoga med Rachel Miller