Back to All Events

Ashtanga/Yin workshop med Leona Renee

yoga2.jpg

I denna Ashtanga/Yin workshop balanserar vi den dynamiska Ashtanga Half Primary serie med lugnande yinställningar som förbereder kroppen för hjärtöppningsasanan Urdhva Dhanurasana. Sessionen börjar genom att uppmärksamma andningen och fokusera på energin i hjärtat. När andningen, hjärtat och sinnet är i harmoni jobbar vi med rotlåset Moolabhanda. Du kommer att styras genom Ashtanga poser från half primary serien, inklusive Sun Salutations A & B, stående poser och sittande poser fram till Navasana. Vi fortsätter med yinställningar som gör att kroppen kan mjukna och bli smidigare. Efter Yinsekvensens slutförande kommer du att utforska din kropp i backbends.

Alla som är bekanta med Ashtanga Beginner, Half Primary eller Mysore är välkommen till denna workshop.

Pris: 325 sek
För anmälan eller frågor maila till: leona.renee.se@gmail.com

Earlier Event: April 12
Hatha Yoga med Rachel Miller
Later Event: April 14
Free Spirit Yoga med Mariama Camara