Back to All Events

Kundaliniworkshop med Hanna Wretmark

IMG_1154.jpg

En kundaliniyogaworkshop där vi utforskar självkärlek - hur mycket kan du slappna av och njuta av din kropp? Vad händer med sinnet när du slappnar av fullständigt i kroppen? Kom och utforska! Vi yogar, mediterar och avslutar kvällen med ett livgivande och återhämtande 45 minuter långt gongbad. Kom och ladda upp batterierna och kom ut som en ny människa!

Investering: 300 kr som swishas till 0731542425

Hanna Wretmark heter jag som leder kvällen och jag är en internationellt certifierad Kundaliniyogalärare och gong master. Jag hämtar inspiration från Vedanta, tantra, taoism och olika schamanistiska praktiker. För mig finns det många vägar som leder till förkroppsligandet av oneness, den inom oss alla vilande vetskapen att vi alla är ett. Att hela universum är ett. För mig räcker det inte att veta det, jag vill också känna det och leva det i mitt vardagliga liv. För mig innebär det att ha ett öppet system och att välja att agera från ett öppet hjärta. Därför ägnar jag min tid åt att utforska praktiker som kan låta mig smälta in i denna förkroppsligade vetskap, för att sedan kunna dela den vidare.

På Järna Dans och Yoga har jag längre workshops där vi tillsammans utforskar genom våra kroppar och sinnen, med andning, rörelse och ljud. Kroppen bär på all vetskap vi behöver, när vi låter den slappna av på ett djupt plan. Dans, skakningar, meditation, mantrasång och gong är ingredienser jag gärna använder. Varmt välkommen att utforska dig själv med alla dina sinnen!

Earlier Event: April 15
Ashtangayoga med Karin Aresund