Ayurvedisk massage med Marie Ljungsten

Nu när mars månad är här och vinter går över till vår med snösmältning, regn och fukt ute i naturen, så innebär det att vi går in i Kaphas årstid enligt ayurveda.

ayurvedisk massage.png

Mellan mars och juni dominerar Kapha som är en av de tre doshorna i ayurveda, dess egenskaper är bla kall, oljig och tung. Under våren så ökar dessa kvaliteer i naturen, men även hos oss människor, vilket kan visa sig genom ökad trötthet (vårtrötthet ett känt fenomen), vårförkylning, bihåls- och luftrörsbesvär och även tyngdkänsla i hela kroppen.

Jag kommer under mars och april månad ha ett erbjudande på en kombinationsbehandling som passar extra bra under denna period.

Garshan är en torrmassage, där man använder råsiden vantar. Behandlingen stimulerar förbränningen, ämnesomsättningen, renar lymfsystemet, stimulerar cirkulation och fettvävnaden, det är en uppiggande massage. Därefter avslutas behandlingen med en lätt /mjuk Abhyanga som är en oljemassage.

Erbjudande Garshan och Abhyanga 90 min 790 kr (ordinarie pris 850 kr).

Boka genom att maila Marie på marie@jarnadansyoga.se


Hyraindig.jpg

Vi samarbetar med organisationen Campfire Stories, som drivs av filmaren Mattias Olsson, som hjälper oss producera filmer för vår marknadsföring. Campfire Stories är en plattform för film som vill påverka samtiden i en positiv riktning. Klicka gärna på loggan här till vänster för att besöka hemsidan.