Blandyoga med Mia Larsson

Söndagen den 19/8 kl 11:00-12:00

En härlig yogablandning med övningar hämtade från ashtanga, kundalini, hatha och yinyoga. Passet utförs i ett jämt och avslappnat flöde, med fokus på andningen, som en rörlig meditation. Förutom asanas blir det meditation och pranayama (andning).

Föranmälan till Mia Larsson senast dagen innan kl 21.00
mia_massage@hotmail.com
eller skicka sms till 076-2723914

Betala frivilligt bidrag till Swish senast dagen innan kl 21.00
Rek pris: 100:- 
Skriv "yoga" + ditt förnamn i meddelanderutan.

Varmt välkommen ♥Tao Tantra workshop med Mia Larsson

Söndagen den 19/8 kl 13:00-16:00

Tao Tantra består av tre delar; Meditation, Andning och Rörelse. Tantra är en livsstil som handlar om att leva i närvaro och meditation. För att kunna göra det fullt ut behöver du landa i dig själv, i en mjuk och öppen kropp. Inom tantran lär du dig att höja och transformera din livsenergi så att du tex kan använda den till självläkning eller för att förverkliga kreativa projekt. Du ökar din känslighet och känner dig mer sensuell och tillfreds.

Under den här eftermiddagen kommer du att få prova på olika tekniker för att släppa taget om spänningar och slappna av. Det erbjuds meditationer för centrering och läkning. Du får lära dig bröstmassage (kan göras med eller utan top) som stärker din kontakt med hjärtat och kärleken till dig själv. Tao tantra är en mångtusenårig tradition som härstammar från kvinnliga shamaner (Wu Yi) och den kinesiska medicinen. Mantak Chia började sprida kunskapen till väst på 1980-talet.

Föranmälan till Mia Larsson senast dagen innan kl 21.00.
Maila till: mia_massage@hotmail.com
eller skicka sms till 076-2723914.

Betala frivilligt bidrag till swish senast dagen innan kl 21.00
Rek pris: 500:- 
Skriv "tao" + ditt förnamn i meddelanderutan.

Varmt välkommen ♥